Massage / Sportverzorging

Smart Materials & More levert een grote diversiteit aan medische producten. Een belangrijke voorwaarde voor Smart Materials & More is het innovatieve karakter van de medische producten en de toegevoegde waarde van de producten voor o.a. fysiotherapeuten, sportmasseurs, tandartspraktijken, huisartsen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Smart Materials & More kiest zorgvuldig haar partners uit, waarbij betrouwbaarheid en innovatie een belangrijke factor zijn.

In het leveringspakket van Smart Materials & More vindt u onder andere hygiënische toetsenborden die voldoen aan de moderne eisen die worden gesteld op het gebied van hygiëne en schoonmaak.

Naast de functionaliteit van de producten wilt u ook graag een product met uitstraling voor uw praktijk. De massagetafels die Smart Materials & More in het leveringspakket heeft voldoet aan beide eisen; functionaliteit en een professionele uitstraling. De massagetafels zijn perfect bruikbaar voor fysiotherapiepraktijken, sportmasseurs, huisartsen, ziekenhuizen, sportverenigingen, etc.

Onze vernieuwde webshop biedt u de mogelijkheid direct een aantal producten te bestellen. Smart Materials & More biedt u de huidverzorgingslijn van Naqi aan middels de webshop. Hieronder treft u o.a. de massagelotions, opwarmende en verfrissende lotions en aanverwante producten. Tevens vindt u in de webshop de pro-biotische schoonmaakmiddelen van Chrisal. Schoonmaken op basis van goede bacteriën.